rahmi-tuda

Rëndësia historike e mbledhjes së 14 Majit 1994 për themelimin e Universitetit të Tetovës

Nga Abdulla Mehmeti Në publikimin me titull: ,,Universiteti i Tetovës – 3 vjet” (1994-1997), botim special i Universitetit të Tetovës, me rastin e 3 vjetorit të themelimit, Tetovë 1997, f. 10, thuhet: ,,Intelektualët shqiptarë nga Maqedonia, duke parë këtë gjendje tejet të rëndë të arsimit shqip në këtë vend dhe nevojën jetike të krijimit të […]