Zyrtare: Villa në Atletico Madrid

David-VillaBarcelona ka kumtuar për media largimin e sulmuesit të kombëtares spanjolle, David Villa nga skuadra.

Villa do të kaloj në Atletico Madrid për 5.1 milionë euro të ndara në tri pjesë. Për sezonin e parë Atletico do ti paguaj 2.1 milionë euro Barcelonës, 2 milionë nëse qëndron për sezonin e dytë, dhe 1 milionë nëse qëndron në Atletico edhe sezonin e tretë. Gjithashtu Barcelona ka 50% nga shitja eventuale e Villas. /SkuadraIme/