Zyrtare: Fatmir Dehari kryetar i USKANËS

dehar_1Edhe zyrtarisht BDI-ja ka dalë me njoftim se Kërçova është fituar nga Fatmir Dehari.

Këtë e njoftoi në pres konferencë edhe lideri Ali Ahmeti, i cili theksoi se më në fund edhe
Kërçova do të udhëhiqet nga një shqiptar.
Fatmir Dehari ka arritur që të fitojë me afër 1.500 vota epërsi, kundër kandidatit maqedonas, Bllagoja Despotovski, i cili ishte kryetar i Kërçovës, deri tani./LajmeOnline
Shumë portale dhe televiozine maqedonase kanë njoftuar se në Kërçovë ka fituar kadidati shqiptar, Fatmir Dehari.
“Kërçova është e humbur, shkoni në shtëpi, lajmet nuk janë të mira” këto ishin fjalët që dolën nga shtabi i VMRO-DPMNE nga Kërçova, njofton sky.mk.
Kjo deklaratë erdhi pasi që një numër i madh i maqedonasve dolën për të festuar.