Zyrtare: Beckham nënshkruan për PSG

loading...

beckham-david-psg

loading...
Ish lojtari Manchester United, Real Madrid, Milan dhe LA Galaxy është lojtari i ri i PSG.

37-vjeçari tanimë gjendet në Paris ku pritet të kaloj kontrollet mjeksore dhe pastaj oficialisht të prezantohet si lojtari më i ri i PSG.
Sipas informatave më të reja prezantimi i Beckham-it para publikut do të bëhet në orën 17:00.

loading...