Zotëria “Google”, me syzet kompjuter 1500 dollarëshe (Video)

google-1Edhe pse në pamje të parë ai mund të duket një njujorkez i zakonshëm, personi në fjalë është bashkëthemeluesi i Google, Sergey Brin, pasuria e të cilit shkon në 17.5 milion dollarë. Megjithëse në pamje të parë asgjë e pazakontë nuk e dallon nga të tjerët, në fakt dicka e bën atë tjetër njëri. Ai mban të veshura një palë syze të Google, që kushtojnë 1500 dollarë një palë.Këto syze janë një kompjuter më vete, që e keni përpara syve tuaj dhe ai komandohet me zë dhe lëvizjet e kokës. Ato priten të dalin së shpejti në treg dhe kanë paraprakisht nga testimet mendohet që të ketë një bum shitjesh