Zonja e Parë e Polonisë ‘turpëron’ Trump, por bashkëshortja e tij ia kthen keq (Video)

Një situatë të sikletshme mund të themi ka kaluar presidenti Donad Trump, gjatë vizitës së tij në Poloni.
Trump i shoqëruar dhe nga Zonjën e Parë Melanie Trump, mori pjesë në një ceremoni ku pritej nga homologu Andrzej Duda dhe bashkëshortja e tij Agata Kornhauser-Duda.
Në momentin e takimit mes dy krerëve të shteteve dhe bashkëshorteve të tyre, Trump ka zgjatur dorën drejt Zonjës së Parë të Polonisë por ka marrë refuzimin e saj. Kjo e fundit ka preferua që ti japë dorën më parë Melanie dhe pastaj Trump.Në momentin e takimit mes dy krerëve të shteteve dhe bashkëshorteve të tyre, Trump ka zgjatur dorën drejt Zonjës së Parë të Polonisë por ka marrë refuzimin e saj. Kjo e fundit ka preferua që ti japë dorën më parë Melanie dhe pastaj Trump.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video