Zinxhir Njerëzor Për Të Shpëtuar Fëmijën Që Po Mbytej Nga Dallgët E Mëdha! (Video)

1421

Ndërtuan një zinxhir njerëzor në bregdetin e Zelandës së Re për të shpëtuar nga djalë që ishte rrëmbyer nga dallgët.12-vjeçari Jozueu MakKouoint u rrëmbye nga dallgët e mëdha ndërsa po luante në breg të detit me një shokun e tij paditën e të dielës.Një turist Gjermanë i cili u gjend aty në momentin e incidentit, nxitoi të ndihmonte pro nuk ia doli për shkak të fuqisë së dallgëve.Menjëherë ndërhyri policia për të shpëtuar djaloshin por edhe ata nuk ia dolën dhe kështu pushuesit vendosin pa humbur kohë të krijojnë një zinxhirë njerëzor me njëri-tjetrin. Fëmija për fatin e tij të mirë mundi t’i rezistoj dallgëve dhe pse qëndroi për më shumë se 40 sekonda nën ujë, por falë ndërhyrjes heroike të pushuesve mundi të shpëtoj.I ati i djalit Seik MakKouoint falënderoi të gjithë pushuesit që ndihmuan.