Zimbave, gruaja e vdekur del nga arkivoli

vdekje

 

E mendonin të vdekur por jo nuk ishte e tillë. Një grua në Zimbave është përmendur në arkivolin ku e kishin vendosur policët për ta transportuar. Gruaja humb ndjenjat kur po kryente marrëdhënie seksuale me pagesë dhe të gjithë e menduan të vdekur.

Ajo është përmendur papritur duke thënë “Ju po më vdisni mua!”. Gruaja e quajtur MaNdlo, trembi të gjithë personat që ishin aty. Njerëzit kur panë se si gruaja po dilte nga arkivoli kanë vrapuar me të katra, pasi i kishte pushtuar frika dhe tmerri.

Banorët e Zimbabves janë të njohur për paragjykimet e tyre të forta fetare dhe mistike.