Zhytësit zbulojnë një krijesë të madhe dhe të çuditshme në fund të oqeanit (Foto/Video)

Pamje të pabesueshme tregojnë një krijesë të çuditshme që është zbuluar në fund të oqeanit.
Shikuesit e kësaj videoje janë habitur me pamjet e kësaj krijese, transmeton lajmi.net.
Duket se më vonë kjo krijesë është identifikuar si “bishtaja e detit” dhe kjo është vetëm njëra prej tyre, sepse ato në ujerat e thella kanë krijuar kolonin e tyre.
VIDEO:

KRIJESA