Zhvishet nudo në plazh

Show girl Gianna Apostoloski eshte shfaqur ne menyre shume provokative ne plazh duke hequr dhe te brendeshmet.Ne Kroaci ajo eshte e njohur per sensualitetin dhe tabute qe i ka thyer gjithmone duke u shfaqur ashtu si e ka lindur nena gjithmone…