Zhvishen modelet e Victoria’s Secret (Video)

e8d5a8e31ab578e288813b8e4bdb64ae-puhia

Pas Sports Illusrtated është dhe Victoria’s Secret që ka menduar të realizojë një kalendar me tendencat më të fundit të kostumeve të banjos për femra.

Kalendari, që pritet të prezantohet me datë 9 mars pritet të jetë vërtetë tundues, siç tregon dhe traileri i shpërndarë në faqen online të kësaj kompanie, ku modelet e përzgjedhura janë dhe engjëjt e Victoria’s.

Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Jospehine Skriver, Lais Ribiero, Lily Aldridge, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill dhe Vita Sidorkina, janë 13 engjëjt që do të marrin pjesë në këtë kalendar.