“Zhurma e të bërtitura në mes të ditës”, çfarë ndodh në vagonat e trenit në Përrenjas?

Vagonët e vjetër të trenit janë kthyer në “shtëpi publike në natyrë” në Përrenjas.

Një qytetar nga ky qytet ka shkruar pranë redaksisë së InfoElbasani se në këto vagonë kryhet seks madje shpesh në mes të ditës.

Jam një qytetar nga Përrenjasi. Sa herë që kaloj pranë vagonëve të vjetër të trenit në Përrenjas dëgjoj zhurma të çuditshme. Njëherë u bëra kurioz dhe zgjata kokën. Pashë se po kryenin veprime të turpshme.

Nuk di pse i mbajnë ende ato karakatina të mbushura me ndryshk e që janë kthyer në pocaqi për qytetin tonë”, ka shkruar ai.