Zgjohet Ne Mes Te Operacionit Dhe Sulmon Kirurgun

Kamerat e sigurisë të spitalit kinez “First People’s” kanë regjistruar momentin kur një pacient është ngritur nga tavolina e operacionit dhe ka filluar ta rrahë personelin mjekësor e më së keqi ka kaluar kirurgu kryesor.Siç transmeton pacienti “Beijingshots”, pacienti që shkoi në spital me plagë therëse shumë i dehur, u ngrit përnjëherë gjatë operacionit dhe filloi të sulmojë kirurgun.Edhe pse doktori u përpoq ta qetësojë pacienti që të kthehej në tavolinën e operimit, kjo pacientin e hidhëroi edhe më shumë dhe pastaj ai me karrige e sulmoi doktorin.Doktori edhe pse hëngri mirë, shpëtoi vetëm me një plagë në krah.