Zgjohet dhe bëhet gati për plazh, vajza nga Tirana “vë duart në kokë” nga mesazhet që i vijnë

Një vajzë nga Tirana është habitur kur është zgjuar mëngjesin e sotëm dhe ka parë një mesazh nga një djalë i panjohur.
Teska ka dashur të dijë përse ai i ka shkruar, vajza e pyet, por përgjigjet që merr nga djali e lënë me gojën hapur.

Përshëndetje JOQ, nuk e kuptoj si mund të shkruajnë kur nuk të njohin dhe të shqetësojnë, nuk e kuptoj, por këta njerëz janë të sëmurë”, shkruan vajza.

Më poshtë ajo ka dërguar dhe mesazhet në redaksinë tonë.