Zgjidhni pendën që pëlqeni dhe zbuloni personalitetin tuaj

Nëse të gjithë ne u krijuam të barabartë, çfarë do të dukej bota? A nuk do të ishte e mërzitshme? Ndërsa rritemi, ne zhvillojmë personalitetin tonë – zakonisht, kjo ndikohet nga mjedisi jetësor, standardi i prindërve tanë dhe faktorë të tjerë.

Psikologjia ka studiuar këtë fenomen për një kohë të gjatë dhe ka arritur të ndajë personalitete në kategori të ndryshme. Kohët e fundit, psikologët shpikën një provë të bazuar në teorinë e formës dhe ngjyrës që mund t’ju ndihmojë të mësoni më shumë për veten.Në këtë foto ka 4 pendë. Ju duhet të zgjidhni një dhe të shihni se çfarë thotë për personalitetin tuaj.

Nëse zgjidhni pendën e parë

Ju jeni një person i qetë dhe harmonik që preferon të qëndroni të qetë. Ju doni të ndihmoni të tjerët dhe e konsideroni shumë të vështirë të refuzoni ndihmë për një person në nevojë. Ju mund të ndërveproni lehtësisht me të tjerët, edhe pse preferoni njerëzit me të njëjtat shije dhe interesa. Disa njerëz ju konsiderojnë të dobët, por jeni vërtet të butë dhe miqësor, që do të thotë se jeni një person i pëlqyeshëm dhe popullor.

Nëse zgjidhni pendën e dytë
Ju jeni një person i adaptueshëm që mëson me lehtësi. Ju jeni gjithashtu një perfeksionist që gjithmonë përpiqet të japë më të mirën dhe ju jeni shumë kërkues për veten dhe të tjerët. Ju keni shumë aftësi dhe jeni shumë këmbëngulës,madje ju pëlqen të jeni vetëm. Ky izolim ju ndihmon të meditoni dhe përmirësoni fokusin tuaj, por gjithashtu mund të dëmtojë miqtë tuaj dhe nuk është gjë aq e mirë sa mendoni se është.

Nëse zgjidhni pendën tretë

Ju jeni një person i pavarur që iu pëlqejnë aventurat. Ju nuk keni frikë të shkoni pas qëllimeve. Ju shikoni dështimin si një përvojë mësimi, dhe ju keni një talent për të qenë udhëheqës. Sidoqoftë, duhet të jeni më të kujdesshëm kur zgjedhni miqtë tuaj – disa prej tyre mund t’ju dëmtojnë.

Nëse zgjidhni pendën katërt
Ju jeni një person me një karakter të fortë dhe një imagjinatë të madhe. Disa njerëz ju konsiderojnë “bosi” për shkak të karakterit tuaj të fortë dhe sepse ju jeni shumë të vështirë për të mashtruar. Arsyetimi juaj logjik është i avancuar dhe i pjekur, dhe ti je lloji i personit që kërkon përsosmëri në çdo gjë. Megjithatë, ndjekja e përsosjes do të thotë të bësh gabime.