Zgjedh syzet e duhura bazuar në formën e fytyrës tënde

zgjedh-syzet-duhura-forme-fytyres

mbani syzet se keni nevojë për to apo i mbani për të plotësuar stilin tuaj? Cilado që të jetë arsyeja, ju duhet të bëni kujdes kur i zgjedhni ato. Lexoni me poshtë për të parë se cila fomrë e syzeve përshtatet me formën e fytyrës tuaj. 

1.

Forma e fytyrës: Zemër, Ballë të gjerë, Mollëza të theksuara dhe mjekerr të nngushtë.

Forma e syzeve: Sy mace, ose cilado formë tjetër e syzeve rrumbullake.

Screen-Shot-2015-08-04-at-4.11.25-PMScreen-Shot-2015-08-04-at-4.11.34-PM

2.

Forma e fytyrës: E gjatë, Mjekërr dhe faqe të ngushta.

Forma e syzeve: Sy mace, ose cilado formë tjetër e syzeve rrumbullake.

screenshot-www femra net 2016-03-06 19-32-07

3.

Forma e fytyrës: Ovale, Ballë, Mollëza dhe Nofull proporcionale.

Forma e syzeve: Të gjitha llojet e syzeve.

Screen-Shot-2015-08-04-at-4.23.03-PMScreen-Shot-2015-08-04-at-4.23.12-PM

4.

Forma e fytyrës: Katrore, Ballë i gjerë dhe linjë katrore të mjekrrës.

Forma e syzeve: Rrethore, Ovale ose Sy mace.

screenshot-www femra net 2016-03-06 19-33-42

5.

Forma e fytyrës: Mollëza të plota rrumbullake, me balleë dhe mjekërr të nushtë.

forma e syzeve: Të gjera, me korniza drejtkëndore.

screenshot-www femra net 2016-03-06 19-35-17