“Zemra ime i përket dikujt tjetër”, dhëndri bën deklaratën bombë e më pas ndodh ajo që nuk pritej

Në një dasmë dhëndri ka bërë një veprim aspak të zakontë.
Ai ka habitur të gjithë gjatë momentit që po bëheshin betimet.
Teksa po bëheshin betimet dhëndri vendosi të ndalojë ceremoninë për të bërë një betim dhe deklaratë të veçantë.
Jefferson, tha se kishte për të bërë një rrëfim, pasi zemra e tij i përkiste dikujt tjetër.
Për më shumë lexoni vazhdimin me poshtë.

Vazhdim