Zëdhënësja seksi e Olldashit, pushime në Dubai (FOTO)

loading...

thumb (3)

loading...
Me sa duket të gjitha zëdhënëset e mazhorancës, përveç të tjerave, janë edhe shumë seksi. Më e fundit është zëdhënësja e ministrit të Transporteve, Sokol Olldashi. Bëhet fjalë për Arminda Qylafkun, e cila ka qenë për disa ditë pushimesh në Dubai. Dhe, ka qenë pikërisht Qylafku, e cila ka postuar disa foto nga pushimet e saj.

loading...