Zbuloni vetitë e pabesueshme të organit femëror. Do habiteni!

Këtu keni mundësinë të zbuloni gjërat e pabesueshme që realizon vagina e femrave.

1. Vagina është një organ vetëpastrues

Sekrecionet e bardha nuk paralajmërojnë asgjë të keqe. Është krejtësisht e shëndetshme që organi gjenital femëror të eleminojë përmes lëngjeve vaginale bakteret për të parandaluar patogjenët e padëshiruar të hyjnë në mitër.

2. Mund të ndryshojë ngjyrën

Gjatë periodave apo shtatzënisë, qarkullimi i gjakut nuk është i njëjtë në organet gjenitale dhe kjo bën që ngjyra e lëkurës në këtë pjesë të trupit të ndryshojë në kohë.

3. Mund të ndryshojë madhësi

Zgjerimi i enëve të gjakur për arsye të ndryshme mund të shkaktojnë një zmadhim të vaginës. Ajo është një organ muskulor dhe kthehet sërisht në formën e saj fillestare.

4. Mund të thyejë një penis

Ndonëse është një fenomen jashtëzakonisht i rrallë, rastet e raportuara të djemve që kanë thyer penisin gjatë aktit seksual. Kur muskujt e legenit ngushtohen gjatë aktit seksual, si penetrimi ashtu dhe nxjerrja e penisit behet e pamundur.