Zbulon të dashurin duke e tradhtuar në rrugë, reagimi i tij i ka shokuar të gjithë (Video)

Rastet e tradhtisë janë në rendin e ditës në rrjetet sociale dhe një vajzë zbuloi të dashurin e saj duke e tradhtuar në rrugë, ndaj nuk hezitoi për t’u vërsul kundër tij, por kurrë nuk e kishte imagjinuar se çdo gjë do të publikohej në Facebook.
Ngjarja e çuditshme ka ndodhur në rrugët publike dhe deri më tani vendndodhja e saktë nuk dihet se ku ka ndodhur; Megjithatë, një qytetar kalimtar ka arritur të kapë momentin kur një çift fillon duke argumentuar fuqishëm në mesin e të gjithëve.
Nga momenti në moment vajza fillon të vërsulet jashtë ashpër kundër djalit, pasi ajo pretendonte arsyen për pabesi ndaj tij, ndërsa nuk ka duruar dhe i ka dhënë goditjet e ashpra.
Djali nuk ka qëndruar indiferent ndaj këtij rasti, ai ka ngritur dorë kundër saj dhe menjëherë është larguar.
E shokuar, për të dytën herë, si fillim për tradhtinë dhe së dyti për faktin që i ktheu dorën, vajza gjen ngushëllim te një shok.
Videoja është postuar në rrjetet sociale dhe ka gjeneruar komente dhe shumë shpërndarje, ku të shumtë kanë qenë komentet kundër djalit.
Si mendoni? A e ka merituar këtë poshtërim djali në mes të rrugës? Po gjesti i tij që i ktheu dorë vajzës?
VIDEO