Zbulohet sozia e Kadri Veselit, do të habiteni nga ngjashmëria (VIDEO)

E keni pyetur ndonjëherë veten si do të ishte po të gjenit klonin tuaj?
Mendohet që të gjithë kemi një sozi dhe Kadri Veseli ka qëlluar me fat. Atij i është gjetur kopja e tij perfekte.
Diferenca më e madhe mes tyre mund të jetë gjatësia, ndërsa pamja dhe zëri është thuajse identike mes tyre.
Për të kuptuar se për kë bëhet fjalë klikoni linkun e mëposhtëm.

VIDEO