Zbulohet se kush do të jetë Zonja e Parë e vendit, e cila zëvendëson Monikën

Ilir Meta i ngjiti i vetëm shkallët e Presidencës, pasi gruaja e tij Monika Kryemadhi nuk e pranoi postin e “Zonjës së Parë”.

Por Presidenca nuk ka për të mbetur pa Zonjë të Parë, pasi do jetë vajza, Bora Meta, ajo e cila do të mbajë edhe statusin e Zonjës së Parë për të shoqëruar Presidentin e Shqipërisë në takimet zyrtare si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

Gjithashtu një detaj që nuk e vutë re gjatë kohës që Meta bënte betimin ishte edhe ngjyra e fustanit të Monikës dhe Odetës që ishte e njëjtë.