Zbulohet qytet misterioz i një tjetër civilizimi në trekëndëshin e Bermudës

69638_159156240908050_1794318777_n

 

Në thellësi të oqeanit, në rajonin e Trekëndëshit të Bermudës, një ekip shkencëtarësh kanadez, zbuluan aty një qytet gjigand të humbur…!
ranë brigjeve të Kubës, një robot zhytës mundi të regjistroi rrënojat e ndërtesave, katër piramida gjigande dhe diçka (statujë-monument) që i ngjanë Sfinksit.

Specialistët vlerësojnë se ndërtesat e mbytura i përkasin periudhës para klasike, të historisë së Karaibeve dhe të Amerikës Qendrore dhe qyteti mund të banohej nga përfaqësues të qytetit të Teotihuacan (qytet i braktisur, i cili ndodhet 50 km nga Mexico City dhe ka një moshë prej rreth 2000 vjet).
Qyteti ndodhet 183 m nën oqean dhe ekipi i shkencëtarëve me në krye Weinzweig dhe Zalitzki janë të bindur se është Atlantida –qyteti i humbur prej më shumë se 10.000 vjetësh.
Korrikun e vitit të shkuar, studiues Amerikanë dhe Francezë zbuluan në thellësi të oqeanit, po në të njëjtin rajon: Një piramidë pjesërisht të kristaltë, sipas gjasave më madhe se Piramida e Keopsit në Kajro.