Zbulohet ‘numri perfekt’ i partnerëve seksualë: Ju ku jeni?


Një studim i ri ka zbuluar se cili është numri perfekt i partnerëve seksuale.

Sipas studimit, numri i partnerëve seksualë përpara se të ‘dorëzoheni’ është dhjetë.

Studimi është kryer nga portali Illicit Ecounters, që promovon aferat.

Më shumë se 1 mijë persona morën pjesë në studim.

Studimi thotë se shumica dërrmuese shprehen se 20 partnerë seksuale është një shifër e tepërt.

Vetëm tre përqind e femrave dhe katër përqind e meshkujve thonë se u pëlqen ky numër.

Një zëdhënës i kompanisë tha: “Gjërat po ndryshojnë me shpejtësi. Njerëzit po bëhen më tolerantë dhe më aventurierë seksualisht”.

“Nëse do e kishim bërë studimin dhjetë vjet më parë, meshkujt do prisnin që partneret e tyre të kishin fjetur me më pak njerëz”.

Studimi tregoi se femrat janë më të interesuara për historinë seksuale të partnerit se meshkujt.

?????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????