Zbulohet një merimangë misterioze në Singapor (Video)

loading...

loading...

Shkencëtarët kanë mbetur të befasuar nga një merimangë misterioze në Sinagapor, të cilës mund t’ja shohësh se si ajo pulson Kjo video e jashtëzakonshme tregon se si kjo merimangë e tmerrshme dhe misterioze pulson, e që ka bërë që shkencëtarët të kruajnë kokën e tyre pa ditur se për çfarë është fjala, Aq është e çuditshme saqë organet e merimangës duket se pulsojnë si silueta brenda lëkurës së saj. Ata nuk dinë a kanë të bëjnë me ndonjë defekt gjenetik të merimangës, apo kjo është ndonjë lloj i merimangave që nuk i kemi njohur deri më tani.

loading...