Zbulohet ne Indoenzi nje harte aliene qe i referohet yjeve! (video)

Alien1

Për më shumë detaje ndiqni videon në vijim:

Ka befasuar ngjashmëria e hartës së alienëve me atë të krijuar nga Carl Sagan dhe Frank Drake.
Padyshim që kemi të bëjmë me një objekt shumë të rëndësishëm, pasi ky shkëmb në të cilin është krijuar kjo hartë ka fushë magnetike të lartë, e cila aktivizohet sapo shkëmbi afrohet pranë një rrejti elektrik apo çfarëdo lloj pajisjeje tjetër.

Duhet theksuar gjithashtu se harta të ngjashme ishin dërguar në hapësirë me Pioneer 10 në vitin 1972.