Zbulohet kush e vrau Komandant Drinin?


Komandanti i UÇK-së, Ekrem Rexha – Drini, është vrarë për ta mbuluar konspiracionin, tradhtinë dhe priten që iu bë Mujë Krasniqit nga ana e ”SHTABIT TË PULAVE TË PJEKURA -SHTP’,’ të Tiranës të cilët edhe kishin dhënë urdher për vrasjen e Drinit për ti dhënë tradhtisë kahje dhe kuptim SHP, Veselat, Thaçat, Gecat, Qadrakat, .. përveç që e vranë Komandant Drinin (Ekrem Rexhen) edhe tradhtar (shifra viski 25) e shpallën për ta mbuluar tradhtinë e madhe të tyre (Shtabi i Rognerit) që ia bëri njësisë ushtarake të Muj Krasniqit.
drini1-645x420