Zbulohet foleja e përbindëshit Bigfoot në SHBA! (video)

Bigfoot-3-300x180Padyshim që përbën njërin nga “përbindëshat” më mitik të kohëve moderne!

Fjala për njëkëmbëshin e madh, ose siç njihet botërisht Bigfoot, i cili i zbulua për herë të parë në malësinë e Arizonës në SHBA.

Por, siç rezultoi zoolog dhe hulumtues kishin mundur të zbulonin folenë e këtij përbindëshi qysh në vitin 2010, por pamje filmike nga kjo fole u bënë publike pikërisht dje.

Kjo pasi u desh që ata të studionin me vëmendje folenë në të gjitha mënyrat.

Shikoni Videon  me posht