Zbulohet e vërteta: E moshuara që u gjobit nga Bashkia ishte mashtruese


Ngjarja e të moshuarës, përveç dhembshurisë ka provokuar edhe humor. Ja çfarë shkruan ish këshilltari i Fatos Nanos, Ylli Dylgjeri.
Ngjarje e të moshuarës, përveç dhembshurisë ka provokuar edhe humor.

Ja çfarë shkruan ish këshilltari i Fatos Nanos,Ylli Dylgjeri.

Postimi i tij në Facebook.

U gjet: Zylja punonte me pseudonim!

Gjurmët e gishtave të plakës Zyle në qafën e Erionit të Bashkise, nxorën në shesh, përfundime të papritura.

Eshtë laboratori i kriminalistikës ai që njofton për fallcifikimin e shekullit. Pas krahasime të gjurmeve të gishtave, përfundimi nxori se Xhevrija është gishti i vetë Zyles.

Në deklarimet përpara oficerit të policise gjyqsore Zylja alias Xhevrija pasi pranon kamuflimin, deklaroi: “vetëm me pseudonim munda të çaja në tregun e egër të qepës dhe spinaqit…Deflacioni më prishi tregun. Oferta nga jashtë bëri që të bjerë çmimi për kokë qepe.

Njerzit më kërkonin vetëm qepën e njomë! E vetmja shprese ishte Ministri i Ri i Financave. Por nuk ishte e thënë… Më zbuluan. Kërkoj gjykim te përshpejtuar” Pritet çdo të thotë Byroja Kombëtare e Hetimit…
gjoba-1