Zbulohet arsyeja e vëretë pse Çiljeta është ndarë nga bashkëshorti

loading...


Edhe një nga këngëtaret tona ka zgjedhur karrierën para martesës.
Vetëm para disa kohësh Çiljeta foli për herë të parë hapur për martesën e saj.
Ajo ka pranuar se i ka dhënë fund lidhjes me Chris, duke thënë se marrëdhëniet në distancë nuk funksionojnë.
Ajo gjithashtu ka thënë se në çdo vendim në lidhje me djalin e saj, do të marrë pjesë dhe Chris. Megjithatë sipas informacioneve më të fundit, arsyeja shkon përtej distancës.
“Bashkëshorti i këngëtares i ka kërkuar asaj që të largohet nga Tirana dhe të vendosen bashkë për një jetë tjetër në Brazil, vend ku jeton dhe punon Chris, por që Çiljeta nuk ka qenë e gatshme t’i japë fund karrierës muzikore” .
Fakti që për momentin ajo është në kulmin e saj, mund ta ketë detyruar këngëtaren të bëjë këtë zgjedhje të vështirë.
c

loading...

loading...