Zbardhje natyrale e dhëmbëve në shtëpi për 5 minuta


Së bashku me këtë trajtim në shtëpi, duhet të shmangni këto ushqime sa më shumë të jetë e mundur. Verë, kafe, cigare, pije me ngjyrues artificialë.
Përveç se është tepër efektiv, ky ilaç bëhet gati vetëm me dy përbërës.
Sode buke Limon / lëng limoni
Duke përdorur këto përbërës krijoni një pastë homogjene dhe lani dhëmbët një herë në javë.
Kini kujdes sepse nga përdorimi i shpeshtë i kësaj paste mund të dëmtoni smaltin e dhëmbëve tuaj. Bëni këtë trajtim për disa javë dhe do të shikoni rezultatet.
3