Zbardhet shkaku/ Xhaxhai e vrau nipin pas sherrit për… jashtëqitjen e qenit

Bujar Kuçi, 62-vjeçari që vrau nipin e tij, Mirsad Kuçi, në Shkodër, është marrë në pyetje në policinë e Shkodrës.
Isha në gjendje të pirë dhe realisht unë nuk e mbaj mend çfarë ka ndodhur në shtëpinë time.
Nuk e di se çfarë ka ndodhur… di vetëm që kemi debatuar dhe s’mbaj mend nga rrëmuja që është bërë në kuzhinë”.
Kjo ka qenë deklarata e xhaxhait dhënë në polici, kur është pyetur për shkakun që qëlloi për vdekje me thikë nipin e tij 33 vjeç.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim