Zanfina, Nora e Fjolla, ndanin një bankë shkollore

f221 z1 z2 z3Këngëtaret Zanfina Ismaili, Nora Istrefi dhe Fjolla Krasniqi, përveç se janë fytyra të njohura të ekranit, i bashkon edhe një fakt tjetër.

Të trija, kanë qenë shoqe klase gjatë shkollës fillore dhe kanë ndarë bashkë një bankë shkollore.
Ndonëse nga publiku mund te konsiderohen si rivale ne profesion, Zanfina dhe Nora vazhdojnë të jenë shoqe të mira, pavarësisht se takohen rrallë për kafe në jetën e tyre private, për shkak të angazhimeve në muzikë.