Zanfina Ismaili flet për herë të parë pas vdekjes së nënës (Foto)


Zanfina Ismaili flet për herë të parë pas vdekjes së nënës (Foto)
Autori: Lajmi.net Entertainment, ShowBiz 13:26, 29 April 2016

Këngëtarja Zanfina Ismaili, e ka zgjedhur rrjetin social ‘Snapchat’ për t’i falenderuar të gjithë për ngushëllimet që i bënë me rastin e vdekjes së nënës.
E ndjera Mona, nëna dhe menaxherja e tyre, thënë ndryshe krahu i djathë i motrave Ismaili, vdiq ditë më parë pas një sëmundjeje të shkurtër e cila ia morri jetën.
Ndërsa për herë të parë pas vdekjes së saj ka folur Zanfina dhe këto janë fjalët e saj./lajmi.net.
z

z1