Zajmina pozon nudo (Foto)

Zajmina Vasjari ka pozuar tërësisht nudo për Rezarta Shkurtën, e cila këto kohë ka hapur një studio ku më së shumti fotografon fëmijë dhe nëna shtatzënë.

Duket se Zajmina ka dashur diçka të veçantë në përfundim të shkollës së lartë. Këngëtarja u diplomua pak ditë më parë në Arkitekturë.