Yjet pa të brendshme – FOTO

Disa personazhe të famshme nuk e kanë aspak problem të dalin “lirshëm” në publik. Nga Jennifer Lawrence tek Reese Witherspoon, shumë yje kanë zgjedhur të shfaqen në tapetin e kuq dhe jo vetëm, pa të brendshme.

Ja disa prej tyre:

0o

0

0a

0b

0c

0d

0e

0f

0g

0h

0i

0j

0k

0l

0m

0n

0p

0r

0t

0u

0y