Xhesika Ndoj thumbon Gugunë: More të dashurin tim pasi e zhvata nga lekët


Në përfundim të intervistës me gazetarin Arjan Çani, moderatori i ka përmendur Xhesika Ndojt, Gugunë, vajzën me të cilën ajo ka patur konflikt.
Por Xhesika është shprehur me ironi se i uron suksese për klipin e ri dhe se nuk ka asgjë me të. Pasi Çani e ka pyetur që nëse janë zënë për meshkuj dhe nëse është e mërzitur me të ajo është përgjigjur: “Për çfarë të mërzitem për të dashurin që kisha unë? I mbaruan lekët e lashë. E kam kolege nuk kam gjë me të,”-vijoi Ndoj.
arl