“Xherdan Shaqiri dhe Granit Xhaka te Kosova”


Kosova vazhdon të shpresojë në yjet e saj që luajnë për përfaqësueset tjera.
Ndihmësi i Përfaqësueses së Kosovës, Muharrem Sahiti, ka thënë që Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka dhe yjet tjerë e kanë derën e hapur te Kosova.
“Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka dhe futbollistët tjerë kosovarë e kanë derën e hapur te Përfaqësuesja e Kosovës”, ka deklaruar ai në “RTK”, përcjellë “GazetaOlle.com”.
Ndryshe, edhe përzgjedhësi Albert Bunjaku ka thënë disa herë që do t’i ftojë të gjithë kosovarët që do t’i përshtaten projektit të tij.
KOSOV