Xhepat e xhinseve mund tu shpëtojnë jetën nëse bini në ujë, ja si (VIDEO)

Çdo vit, 372 mijë njerëz mbyten në ujë. Shumica prej tyre ngaqë kanë frikë nga uji apo nuk dinë të notojnë.

Prandaj, xhepat e xhinseve janë një formë shpëtimi. Po t’i ktheni xhepat në anën e kundërt pa u futur akoma në ujë, ato do të marrin formën e balonave, për shkak të fryerjes së ajrit dhe ju do të qëndroni mbi ujë.

Do t’ju mbajnë mbi ujë, por gjithsesi, edhe nëse gjithçka ju duket në rregull, ju duhet të shkoni për kontroll në spital, pasi mushkëritë tuaja mund të mbushen me fluid dhe kjo mund të jetë edhe më e vështirë për ju gjatë orëve të ardhshme.

Në videon më poshtë do të kuptoni dhjetë mënyra si të shpëtoni jetë: