Xhensila Pere: Ja me cilin personazh publik do bëja ‘hard sex’ (Video)

xh_1474719488-5223387E ftuara e rradhës në emisionin ‘Interview’ të gazetarit Kelvin, ka qenë ish-banorja e Big Brother, Xhensila Pere. Ndër të tjera asaj i janë bërë disa pyetje pikante me ‘pullë’ të kuqe. Me cili personazh të njohur do të bëje ‘hard sex’, është pyetja që ka ‘skuqur’ Xhensilën, megjithatë ajo e ka dhënë një emër. Blerim Destani është përsonazhi publik që atë e josh dhe mund ta mendonte seksin e dhunshëm.