Xhemajli: Mazzari ka merita të mëdha për të arriturat e Napolit

blerimReprezentuesi shqiptar i Zvicrës, Blerim Xhemajli ka folur rreth të ardhmes se trajnerit të tij, Walter Mazzarit.

Sipas mesfushorit shqiptar, Mazzari nga koha kur ka ardhur tek napolitanët ka bërë gjëra të rëndësishme. Xhemajli thotë se Mazzari është meritor për sukseset e napolitanëve. “Që nga koha kur ka ardhur Mazzari ka bërë gjëra shumë të rëndësishme këtu. Ai ka merita të mëdha për të arriturat e Napolit”, ka thënë Xhemajli.

“Ne do të kërkojmë dhe do të bëjmë çmos që ai të qëndron këtu. Ne do të kërkojmë që ai të qëndron, por ai vendos për këtë çështje”, tha ai. Ndryshe, mediat italiane raportojnë për largimin e Mazzarit nga Napoli në fund të këtij sezoni