Xhelati i Escobarit: Ka vrarë 250 persona dhe ka qëndruar prapa grilave 23 vite, sot ka mijëra abonues në YouTube (Video)

Pasi kaloi 23 vite në burg, vrasësi profesionist me pagesë ka vendosur të “rrëfehet” për të bëmat e tij. Në “karrierën” si xhelat, ka pranuar se ka vrarë 250 persona.
Ndërsa sot është një bloger në YouTube me mbi 250 mijë abonues, kurse për historinë e tij të përgjakshme janë shkruar edhe libra e janë bërë edhe filma.
“Jam vrasës profesionist. Kam vrarë për para. Gjithashtu kam vrarë për dashuri dhe respektin e madh për Pablo Escobarin”, ka deklaruar John Jairo Velasquez i njohur si Popeye, vrasësi më i besueshëm i njërit prej narko-dilerëve më të mëdhenj në botë.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim