Wow , ja përdorimet mahnitëse të xhelit që gjejmë në kutitë e këpucëve….


Zaionisht njerëzit i hedhin , por pasi të lexoni përdorimet e tij , do jetë hera e fundit.
1) Nëse Smartphone juaj ose edhe telefon i thjeshtë bie në ujë , ose merr lagështi , harroni metodat me tharëse flokesh dhe oriz ! Mjafton ta mbuloni me këtë xhel silici !
2)Nëse xhamat e dritareve tuaja , kanë krijuar në brendësi shenja uji , mjafton të vendosni në qoshe këto kokrra silici
3) Keni dokumenta dhe foto tëvjetra që doni ti ruani nga dëmtimi ? Vendosini në një kuti , shtoni dhe një pako standarte xhel silici dhe koha sdo ketë asnjë efekt tek ato .
4) Pushimet mbaruan ? Duhet të bëni gati valixhet , por rrobat tuaja janë ende pak te lagura ? Asnjë problem , vendosni pakon e xhelit .
1a