Vrasësi me pagesë qëllon 6 herë në drejtim të një personi, por s’e qëllon (Video)

3aaed6c800000578-3964096-image-a-4-1479900140872_1479921581-3117118Ky është ndoshta vrasësi më i paaftë në histori. Një brazilian i maskuar ka shkuar të vrasë objektivin e tij. Megjithëse ishte një metër larg tij dhe e ka qëlluar 6 herë me armë, ai nuk ka mundur ta vrasë. Ngjarja ka ndodhur në lagjen Barra Mansa, Rio de Janeiro.