Vrasësi më i fuqishëm i celulitit: Përzieni këta dy përbërës dhe aplikojeni 3 herë në javë (receta)

ërsëriteni këtë trajtim tri herë në javë dhe do të keni një lëkurë pa celulit në pak kohë. Sot në treg ka shumë kremëra për të trajtuar celulitin, por, zgjidhja më e mirë është ajo që vjen nga produktet natyrale!

Një përzierje e këtyre dy përbërësve që çdo grua mund t’i ketë në shtëpi jep rezultate të shkëlqyera dhe nuk kushton pothuajse asgjë!

Përbërësit:

Locion trupi (Body Lotion)

Uthull molle

Përgatitja:

Përzieni 1/3 e filxhanit me locion trupi dhe një lugë gjelle uthull molle. Lagni një peshqir me ujë të ftohtë, shtrydheni atë dhe pastaj vendoseni për disa minuta në pjesën e trupit ku keni celulit. Hiqni peshqirin dhe aplikoni me pambuk përzierjen me uthull.

Masazhojini këto pjesë të trupit herë pas here me të. Për rezultate më efektive dhe më të shpejta, përsëriteni trajtimin të paktën 3 herë në javë dhe do të përshpejtoni më tej procesin, nëse kjo bëhet një rutinë e përditshme, duke e shoqëruar edhe me aktivitet fizik.