Vrasësi i babait, ja si e komentojnë “të njohurit” në rrjetet sociale


Jeta lukzoze e 23 vjeçarit Jurgen Kurti është komentuar edhe në rrjetet sociale, aty ku bëhet nami me komente dhe ku përdoruesit e tyre mezi ç’presin të ndodhë një ngjarje për të venë pikat mbi “i” me opinionet e tyre.
Shumë prej tyre kanë vënë në dukje jetën e shtrenjtë të Jurgenit, disa të tjerë aludojnë që ishte përdorues i lëndëve narkotike, etj etj.
Ja disa prej komenteve në Facebook:
f1

f2

f3