‘Vogue’, superseksi Rihanna – FOTO

Ditëve të fundit, Rihanna si duket po dëshiron që atë çfarë ka nën rroba t’ua tregojë të gjithëve. Dhe nuk ta fajësojmë pasi që fiziku i saj është shumë ‘fit’. Kësaj radhe, Rihanna u zhvesh për ballinën e revistës Vogue të edicionit të majit në Brazil, ndërkaq modestinë ajo e mbrojti duke i vënë duart mbi gjoksin e saj. Me gjithë tentimin e saj për ta mbuluar gjoksin, ende mund të shihen pjesë të gjoksit të saj. Fotografitë seksi u shkrepën në plazhin Ilha Grande në Rio de Janeiro, ndërsa njëra prej tyre paraqet bukuroshen të zhveshur në plazh.

0g

0b

0c

0d

0e

0f

0h

0j

0k

0l

0m

0n

0a

0z

0x