Vogëlushja nuk pushon së qeshuri sa herë që babai i saj flet (VIDEO)

screenshot-1_1480261323-2816293E qeshura infektive e një foshnje – dhe fraza e pazakontë që e shkakton atë – është shpërndarë online nga nëna dhe babai i saj. Prindërit britanikë, vendndodhja e të cilëve është e paqartë, janë ulur në dhomën e tyre të ndejës së bashku me fëmijën. Ajo e ka dorën në gojë dhe një shprehje të shqetësuar të fytyrës, derisa babai i saj ia thotë fjalët ‘4p’, Kjo bën që foshnja të qeshë këndshëm sa herë që ata thonë ‘4p’. Shikojeni videon e publikuar në Daily Mail: