Vogelushja e verber qe perloti nje vend te tere… (video)

Vogelushja

Vogëlushja e mrekullueshme e cila u shfaq në spektaklin Star King Challenge, ka lindur e verbër, por kjo nuk e ndaloi që ajo të bëhej një nga pianistet më të talentuara në të gjithë botën.
Askush nuk e mësoi, askush nuk i tregoj asgjë. Thjesht, mjafton të dëgjoj diçka, një tingull, një këngë, një sonatë etj dhe ajo e interpreton mjeshtërisht në çast, edhe pse doçkat e saj mezi arrijnë në piano.