Vogelushja 16- muajshe mahnit botën me not (VIDEO)

Një fëmijë 16-muajsh mezi sa hedh vetëm disa hapa e jo më të kryej aktivitete të tjera fizike. Por këto pamje të mahnitshme të këtij bebi tregojnë krejt të kundërtën . Elisabeth lihet brenda në pishine me qëllimin e vetëm që të notojë. Vogëlushja madje kthehet dhe me shpinë kur ka nevojë që të marr frymë. Por prindërit e vajzës 16-muajshe kanë marrë dhe kritika për këtë video. Ndiqeni!